Wie – wat – hoe?

Hoi, ik ben Suzy Nuyts, geboren en opgegroeid in Belgiƫ. Getrouwd met een Lieshoutenaar en zodoende in het altijd gezellige Brabant komen wonen. Ondertussen enkele jaartjes verder, hebben we drie grote zonen, een hond en enkele schaapjes en geitjes.

Creativiteit zit in mijn genen. Mijn overgrootvader was een schilder en fotograaf en een tante van mij beoefende het schilderen professioneel. Als kind tekende ik al graag. In de tekenacademie kwam ik in aanraking met de eerste technieken en mogelijkheden. Na verschillende cursussen, workshops en inspiratie van andere schilders en internet, ben ik de “kunstenaar” geworden die ik nu ben. Ik maak mijn creaties op hout, muren, canvas en zelfs op containers. Olieverf, acryl, aquarel, inkt komen aan bod. En niet alleen de kwast, maar ook spuitbussen, paletmes, airbrush,.. gebruik ik om iets leuks te maken. Bij een werkstuk, kijk ik welk materiaal en techniek het beste past. Zo blijf ik nieuwe materialen en technieken proberen. Soms probeer ik iets, wat me niet zo ligt, en soms ontdek ik iets dat ik vaker toepas. En t gaat uiteindelijk om het plezier dat je erbij hebt. Inderdaad, schilderen is niet meer alleen mijn hobby, het is mijn passie.

Vele hobby’s/ bezigheden zijn de revue gepasseerd zoals ballon moduleren op feesten en partijen, fimoklei, keramiek, fotografie, tekenen en schilderen. Kort geleden heb ik een basisopleiding grafisch ontwerpen met succes afgerond. Hier ben ik me nu verder in aan het verdiepen, om met behulp van mijn fotografie, schilder en tekenervaring tot mooie resultaten te komen om design van drukwerk te maken.

Om mijn passie te delen, geef ik workshops schilderen voor volwassenen en kinderen. Is zelf schilderen toch echt niet je ding, maar wil je wel dat lege plekje in je huis of kantoor opvullen, dan kan ik in opdracht voor u een schilderij maken, helemaal naar uw wens en uw budget.

Wil u decoratie en belettering van ramen voor uw winkel; uw menukaart, reclame of spreuk op uw krijtbord in of bij uw winkel, bar of restaurant, voor tijdelijk of langere tijd? Vraag naar de mogelijkheden!

Creativiteit blijft als een rode draad door mijn leven lopen. En ja..zoals ik zei…het zit in mijn bloed!

Scroll to Top